Papper och glömskan

Mistakes happens…
Fixade med lite papper idag inför registering av Embla och Tea och insåg då att jag skulle ha skickat in en blankett till Svenska hästavelsförbundet max en månad efter Emblas födelse för att tala om att hon var född. Nu har det gått lite längre tid. Nåja, bättre sent än aldrig misstänker jag?
..och det är en del att tänka på – mitt fokus har varit på registeringen i USA ännu…
I looked over some papers today for registration of Embla and Tea and realized that I should have sent a paper to Svenska Hästavelsföreningen (that are going to do the passports for them) within Emblas first month. That time is already up. But I guess it is better late than never?
..and my thoughts have been about the registration in USA…
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.