Registering i RMHA

För att registrera sitt föl i RMHA krävs det att man fyller i ett antal papper. Det verkar inte vara alltför svårt (vi får väl se om jag får tillbaka något, då kanske jag ändrar uppfattning). Det handlar om ägare, namn, härstamning och färg och tecken. Dessutom ska man skicka med lite tagel för härstamningskontroll, hingstrapport och fyra exteriörbilder – en från varje sida och en framifrån och en bakifrån. Jag hoppas att föl inte behöver vara perfekt uppställda, för det är inte helt enkelt. Särskilt inte om fölet inte är väldigt van vid att gå i grimma och man dessutom håller i stoet samtidigt. Här kommer de bästa av bilderna på fölisarna.
Kul fakta: Tea kände att det var något särskilt och försökte visa upp sin bästa sida.

RMHA registry

To register the foals in RMHA some papers have to be filled in. It didn’t seem to hard (but I might change my mind if I get something wrong). It is basically owner, name, pedigree and color that is submitted. Some hair for (DNA) prof of parentage is also needed, a stallion breeding report and four conformation pictures is also needed (one picture from the front, one from the back and one form each side). I hope that foals don’t need to be perfectly showed – it is not totaly simple. Especially not if the foal isn’t very used to be walked in a halter and you have the mare in your other hand. Here is the best foal pictures. 

Fun fact: Tea knew I wanted something special and behaved very well – trying to show of.

Extra – bringing both mum and baby in the stable together.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.