Veckan fortsätter

Tordagen bjöd på massor med folk. Nanette, Björn och barnen var i stallet samtidigt som jag med mina två och tja, det blev en del stoj och stim. Calinka fick vara barnhäst så att Isac och Tora fick rida och även Björn hann med en vända.
 
Själv hade jag ett par besökare som var intresserade av Rockisar så jag passade på att visa Pepper under ryttare medan David sov snällt. Percy fick representera sin ras och låta besökarna provrida och Nanette hann ta en kort tur med Bunny trots att det började ösregna. Det verkar gå bättre för varje gång. Det flyter på bra nu!
Bilden visar vad vi gjorde idag – barnvagnspromenad med Pepper, David och Mika. (Maria tog ut Calinka både igår och idag).

The week continue

Thursday came with a lot of people. Nanette, Björn and the children was all in the stable at the same time as me and my children. I can tell it was loud and a lot of fun for the kids. Calinka became the childrens mount and Björn also got time to ride her.
I had a couple of visitor that were interested in the Rocky Mountain horse breedso I showed them Pepper under saddle while David slept. Percy represented her breed as she let one of them try her a short while. Nanette took a short trip while the rain started to pour down. Bunny seems to be doing better each time.
The picture shows today’s work – a walk with the stroller and Pepper and Mika. (Maria headed of with Calinka both today and yesterday).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.