Pigg tant!

When I arrived the mare came running – Bunny took the same way back from our play.

Calinka börjar återfå lite kondition, men det tar tid att träna upp henne. Det märks att hon fyller 19 i år på det sättet. Annars  är hon lika pigg som alltid och även om kroppen itne fullt följer med är vilja lika stark vilket gör mig som ryttare allt mer till den som måste inse var hon har sina gränser. Idag tog vi återigen en tur runt sjön och det resulterade i en väldigt nöjd och svettig häst.

Sedan upp på Pepper och rida ut en kort tur. Kul! Roligast var det när han tittade på en öppen dörr – inte mannen som satt på taket och jobbade med något som lät en del. Percy och Bunny fick springa i hagen och sporrade varandra att ta i extra mycket. Eftersom de var två passade jag inte (den väl låga) grinden så noga och plötsligt hoppade Bunny över och sprang tillbaka till stallet… Som tur var vägen tillbaka genom resten av hagen så hon riskerade inte att orsaka några problem och jag kunde bara skratta åt henne.

Energetic Calinka!

Calinka starts to regain her condition, but it takes time to get her
muscles in shape. It starts to show that she turns 19 this year. In all other aspects she is as energetic as ever, but her body isn’t totally following her. Her will is as strong as ever so my job gets more and more to be to know how hard she can work as she doesn’t. Today we went round the lake that resulted in a very content and wet horse.

Then saddel Pepper and out for a short trail ride. Fun! Most fun was when he didn’t care very much about a man at a roof that made strange sounds, but an open door close by was more scary and needed to be watched. Bunny and Percy got to run around in the pasture and got each other to run even more and faster. As they had each other I didn’t watch the gate as I do when it is only Bunny – now she had a friend. Suddenly Bunny jumped the (a little bit to low ) gate and headed back for the stable… I only laughed as she only passed thru another part of the pasture and was no harm to anyone.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.