Unghästträning

Jag tror inte på att jobba hästar för hårt i tidig ålder – däremot tror jag på att långsamt vänja dem vid olika saker och låta dem vara med. Därför låter jag Tea få prova olika saker då och då, särskilt när hon är så sugen på att få vara med. Nu senast blev det att testa tömkörningsgjorden. Inga problem sa Tea, men jag insåg att gjorden var alldeles för stor.

Working young horses

I don’t believe in working young horses to hard to soon. But I believe in slowly get them used to things and let them join. Therefore I let Tea try things now and then, especially when she wants to. Recently she got to try the girth I use for long reining. No problem was her thoughts, but I realized the girth is to big for her.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.