November grått


Pepper
På sistone har det varit flera tunga dagar i stallet; stressigt, ont om tid, saker som inte fungerar som man önskar och så iväg med jobbet… Det känns som om man alltid ligger efter och hästarna stjäl energi istället för att ge.
Ingen höjdare så just för stunden är motivationen i botten. Men, jag kommer nog snart igen, behöver bara få lite rätsida på det hela och bli av med det gråa november vädret så ska det nog bli bra. Men åtminstone lyckades jag få till ett blogginlägg!

November grey

Lately there has been some heavier days; stressful, lack of time, things that doesn’t work, travelling with work… It seems as I am always behind and the horses takes energy instead of filling me up with it.

Therefore my motivation is low. But I guess it is soon getting back to normal, just need some time and to get rid of the grey, foggy, rainy November weather. But at least I manged to get this post up!

Bunny

Bunny, Mira & Tea
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.