Veckan slutade bra

Mira & Tea
Nyligen gnällde jag lite om alla sjuka barn och andra saker som minskat hästtiden på sistone. Det underlättade inte direkt när jag fick besök i lördags och skulle visa upp Pepper. Lite för pigg kille på fortfarande lite isig ridbanan… Dessutom med en kall vind och grå himmel. Nåja, det vart ändå en trevlig stund även om jag såg hur mycket bättre det kunde varit.
Percy
Idag sken däremot solen, fågalran kvittrade och det kändes verkligen som vår. Tack och lov hade jag möjlighet att ta en timmeslång tur med Calinka i det fina vädret och borsta övriga. Nu börjar nämligen fällandet och det blir lite hår. Däremot var övriga damer inte intresserade av att springa runt i hagen som jag hoppats på – men när jag gick tog de sig ett varv…

The week ended well

Recently I whined about sick children and other thing that has minimized my time in the stable recently. That didn’t make it simpler when I got visitors during Saturday and wanted to show Pepper. He had slightly to much energy and there were still some ice at the arena… On top of that the wind was chilly and the sky grey. Still we had a good time even if I knew how much better it could have been.
My clean horses… Mira & Percy


Today the sun shine instead and the birds were singing. It really felt like spring. Thankfully I got the opportunity to take an hour with Calinka in the forest and groom the others. They have started to shed and there is some hair… I tried to get the other ladys to run but they weren’t interested. Until I were leaving.

Tea & Mira

Mira
Tea
Mira
Bunny
2 replies
  1. Ingrid
    Ingrid says:

    Tack! Med tanken på att hon redan nu är ungefär lika stor som sin halvsyster (samma mamma) som är året äldre skulle jag tro att hon mer blir stor som sin pappa. Rasstandarden säger 148-163 och jag hoppas storasyster når upp till det medan jag gissar att Mira landar på minst 155 cm och jag skulle inte bli förvånad om hon når 160. (Pappa är 159 cm, mamma ca 151 cm)

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.