Maria fotar igen

Maria ville testa sitt nya objektiv så det är klart att jag och Frida ställde upp. Maria valde plats och så fick vi välja hästar, klädsel och vad vi skulle göra. Jag tog med Iris och Percy till denna höjd och klättrade upp, det var bra terräng där. Men Iris lär väll fått bra miljöträning i alla fall. Väl hemma testade Frida lite till med klänningen och jag tog några minuter med Bunny bara för att vi var inspirerade. (Maria tyckte vi var galna när vi frivilligt poserade för de sista bilderna hemma. Gissa vilka det är…)

Maria takes photos again

Maria wanted to try her new objective so Frida and I helped her out. Maria chose the place and let us decide on clothing, horses and what we wanted to do. I brought Iris and Percy and climbed up to get the spot that Maria had chosen. At least Iris got some good training just to join us. Back home Frida and I had a few ideas left so Maria took a few shoot there as well. (Maria thought we were crazy when we voluntarily posed for the last pictures back home. Guess which photos that are…)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.