Inte mycket aktion

Ja, vänder händer egentligen?

Inte mycket. Percy börjar känna sig för stor och tjock för även skritturer, Calinka gick och gjorde sig illa i hagen härrom dagen och Bunny har inte riktigt kommit igång efter att hon fick en liten galla i hasen som inte ritkigt ville ge sig i höstas. Sedan dess har hon mest gått som handhäst och även hon är stor och rund nu.

Pepper var på gång när det blev isgata ute och har precis börjat jobbas av Frida. Det verkar mest vara de blivande tvååringarna som kommer få lära sig nytt framöver. Nåja, med allt annat som händer här kanske det inte är helt fel även om det inte blir mycket ridning för mig. Och det är härligt att mysa i hagen med hästarna. Så det får bli några bilder på Whizzy som gör grimaser.

What is happening?

Not much. Percy is starting to feel to big to even to walks with a rider, Calinka hurt herself in the pasture recently and Bunny hasn’t really been started since she had a small injury in the autumn. Or, Bunny has been ponied now and then but seems to big to start riding.

Pepper was lightly worked and then all road got full of ice. Now he is hopefully being started again by Frida. So, it seems as it is mostly the youngsters that is going to do something. Well, with everything else with the farm that is going on, that might not be so bad even if I don’t ride much. And it is nice to cuddle with the horses in the pasture. So there are some silly pictures of Whizzy.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.