Alla hästarna hemma

Eddie

Mum, Dad and Baby

Inspecting his new territory.

Nu är alla hästarna hemma! Så skönt! Även hästarna verkar nöjda. Pepper var den sista att anlända. Nu ska han få gå med Bunny och Percy framöver så att det förhoppningsvis blir föl även nästa år. Och kanske kan man inte säga att alla hästar är hemma – min amerikanska skönhet är ju fortfarande inte på plats. Men, det känns inte riktigt som samma sak.NU är det bara familjen som ska flyttas.

Now is all horses at home! So good! Pepper was the last one to arrive. Now is he going to spend some time with Bunny and Percy so there hopefully is going to be some foals next year as well. And maybe I can’t say that all horses are at home – I still wait for my amerikan beauty. But it doesn’t really feel as the same thing. Now is it only the family that should be moved.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.