Hästarna och delfinen

Vi fick besökare och jag tänkte att det kunde vara kul att visa hur hästarna reagerade på ett nytt objekt.  Passade därför på att ta med en plastdelfin som jag bara visat några av hästarna en gång tre år tidigare. Eftersom jag och David var själva hemma fick han följa med. Han tycker det är hans delfin så han kom att vara den som höll på med den. Fyraåringar är inte alltid lätta att styra eller inser vad som kan upplevas som farligt av hästar. Nåja, allting gick bra även om jag fick ingripa och lugna ner honom lite flera gånger eller se till att han inte befann sig i för farliga situationer. Därav blev det sådär kvalité på filmen. Hästarna reagerade däremot superbra och lbev inte ens särskilt rädda trots Davids tappra försök.

The horses and the dolphin

We got visitors and I thought it could be fun to show how the horses reacted to a novel object. Therefore I brought a plastic dolphin that I only had shown some of the horses once three years earlier. As me and David were home alone he joined us. He thinks it is his dolphin so he took charge of it. Four year old don’t always understand what horses might think is scary so I had my hands full with talking to the visitors and keeping David in some kind of control. More than once I had to try to get him to cool down and get out of potentially dangerous situations. Therefore photos and movie isn’t in the best quality. Still, the horses really reacted good.

We also brought the dolphin to the other pasture, but I only got this picture from that. (Iris & Whizzy is investigating it)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.