2 Kentucky Mountains i Sverige

Jag har precis fått veta att vi har ytterligare två Kentucky Mountian Saddle hästar i Sverige. Det är s toet Silver med sitt föl Loki. Lokis pappa är Yankee sonen Yankee Traveler, en gulbrun hingst som numer bor i Canada.

Silver, som är 9 år, är en avblekbar skimmel, men född som en golden champagne, dvs en fux med champagneanlag (påminner mycket om en isabell). Hon är även registrerad Tennesse Walking Horse och är alltså ett typiskt exempel på hur nära de båda raserna kan vara varandra.

I just got to know that we have to more Kentucky Mountain Saddle Horses in Sweden. It is Silver with her foal Loki. Loki’s dad is the Yankee son Yankee Traveler, a buckskin stallion that now lives in Canada.

Silver, that is 9 years, is a grey, born a golden champagne. She is also a registered Tennesse Walking Horse and by that a good example of how close the breeds can be to each other.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.