Borstat på hästarna

Eftersom svärföräldrarna har varit på besök och jag lyckats få någon konstig magsjuka/trötthet har uppdateringarna blivit lidande; en kort sammanfattning ger i alla fall följande:

Calinka fick komma in i stallet och bli borstad under måndagen – hon for och levde runt värre än någonsin. Percys träning gick ut på att vara själv i hagen.

På tisdagen fick istället Pepper komma in för en översyn. Han börjar återfå sitt intresse för att ta allting mellan läpparna och har plockat av mig mössan ett par gånger. Däremot uppförde han sig bra inomhus och tom man och svans fick en genomgång med borste. Percy fick även hon komma in och uppförde sig. Jag vågade inte binda henne, men höll henne fast hela tiden. Det gick även att lyfta hovarna på henne! Utomhus har hon varit nära att gå ner på knä när jag bara har dragit handen nerför benet.

Dessutom har jag fått besked från skatteverket att de inte tycker att jag har något företag just nu, så jag måste jobba lite på den fronten. Har redan fått några uppslag – ska bara tillfriskna så att jag kan ta tag i det. Nu ska jag försöka ta mig några hundra meter till dagis och hämta sonen…

2 replies
  1. Ingrid
    Ingrid says:

    Jag har lite idéer, ska bara pigga på mig lite mer. Tur att Mariah ska förbi hästarna idag, jag orkar inte.

    Så nästa gång är det bara att plocka in valfri häst och borsta lite 🙂 och lyfta fötter, spraya glansspray eller testa täcke eller bara flytta i sidled och backa… Avancerad träning. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.