Årets bästa julklapp

Maken har varit hemma sedan ett par dagar före jul. Det har gjort det möjligt för mig att spendera några timmar varje förmiddag SJÄLV i stallet. Plötsligt har jag hunnit rida Calinka på ett par entimmars turer, rida Bunny, Pepper kortare pass, tömköra, lek i hagen, träna Tea… I dagsljus och utan stress. Årets bästa julklapp! 
Idag red jag Bunny med Percy som handhäst, det gick bättre än förväntat. Percy har börjat komma igång och när jag ett par dagar tidigare hade henne som handhäst med Calinka var det mycket mer fart i henne och det var inte längre som att släpa på en sten som det var första gången. 
Pigga Pepper fick gå lite dressyr på ridbanan och Calinka fick lite massage. Igår gick hon nämligen ett för henne hårt pass på en timme i skog och mark. Igår hann jag även med att leka lite med Bunny i hagen. Tea fick också komma ut på en promenad och följde med upp träramper och över ett par små diken.
Imorgon börjar jag återigen jobba, 50% fram till midsommar, sedan tar maken över på 100% hemma. Tills dess är han hemma på 50%. 

The best Christmas present

 My husband has been home since a couple of days before Christmas. It made it possible for me to spend some hours each day in the stable ALONE. Suddenly I could trail ride Calinka for an hour, ride BUnny, Pepper, long rein, play in the pasture, work with Tea…. At daylight and without stress. The best Christmas present!
Today I rode Bunny ponying Percy, that went better than I expected. Percy has started to work fine while being ponied, a couple of days earlier I brought her out with Calinka again and she got much more energy than the first time when she was like a big stone in the lead rope.
Energetic Pepper got some dressage work and Calinka some massage. Yesterday I brought her out for a trail ride that was hard on her according to her condition right now. Yesterday I also played with Bunny in the pasture and brought Tea for a walk. Tea and I walked up at a couple of two three bridges and crossed a couple of small ditches.
Tomorrow I start to work again, 50% til summer, and my husband stay at home for 50%. Then my husband stays at home 100% until 2015.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.