Lucia veckan

Pepper
Så har ytterligare en vecka flugit iväg. Det hände inte så mycket eftersom familjen drabbades av en släng av magsjuka så tiden i stallet blev begränsad. Till helgen blev det ett par kortare tur där Calinka fick ta med först Tea och sedan Percy på släp. (Calinka tramsade och visade sig vara den svåraste hästen… Överskottsenergi skulle jag tro. Bland annat hjälpte hon Tea att tycka att en stor flock hjortar var jättefarliga, hon som annars inte har problem med vilt i skogen. ) Bunny tömkördes, Percy reds och Mira fick vara med och slänga skräp igen. Men annars har det varit lungt. Förutom för Pepper. Frida har motionerat honom fredag, lördag och söndag, bland annat med en dryga två timmars uteritt med nytt sällskap! 
Mira
One more week has passed by. It didn’t happen a lot as my family got the flu so the time in the stable got limited. During the weekend Calinka got a couple of shorter trail rides while I ponied Tea and then Percy. (Calinka got a bit worked up and turned out to be the most difficult horse.. To much energy I think. Among other thing she got to think that a herd of deer was frightening which didn’t help Tea. Usually Calinka don’t care about them). Bunny got long reined, Percy got a short trail ride, Mira joined me to throw away garbage again. But otherwise it hasn’t happened much. Except for Pepper. Frida worked him Friday, Saturday and Sunday, among other thing then went for a two hour trail ride with new friends!
Mira
Mira
Tea
Tea & Mira
Tea
Mira & Bunny
Mira
Percy
Pepper
Mira
Percy
Calinka
2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.