Iris på släp

IMG_6975_resizeSå var det dags att ta med Iris på släp. Calinka fick vara min ridhäst som vanligt. Även Iris skötte sig utmärkt även om hon gick väl långsamt enligt en pigg Calinka. Kul att både Iris och Whizzy följt med till nya ställen så enkelt. Det kommer säkert bakslag, men det är alltid bra om det börjar på rätt sätt.

Whizzy fick träna på att bära tömkörningsgjord i boxen, när det passar ska båda två även introducerat till tömkörning. Men då är det bra att vara två så det får vänta tills det passar. För inte finns det någon tidspress på de två, det får bli lite när det passar in bland andra saker och det känns som om de är på rätt humör.

 

Ponying IrisIMG_6970_resize

This time Iris was the one to be ponied after Calinka. She did great as well, even if she was a bit to slow according to  Calinka that was full of energy. I really like that both Iris and Whizzy so easily follows to new places. There will be things not going so easy but all that does and starts easy is good.

Whizzy got to wear a girth in the stall as both are going to be introduced to long reining some day soon. But, you need to be two and there is no hurry. There is plenty of time and both humans and horses should be in the right mood.IMG_6978_resize

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.