2 åringar

Den här sommaren har hästarna inte fått göra mycket. De har mest betat och levt livet i flocken. Jag tror de trivs ganska bra med det, men vissa skulle behöva sysselsättas lite: 2 åringarna.  De är överallt mest hela tiden. Ska alltid tränga sig in mellan övriga hästar, lägga mulen i blöt och gärna tugga på det man inte vill att de ska tugga på om man lägger ifrån sig något för att fokusera på något annat en kort stund. Att det inte bara är jag som tycker de är lite jobbiga stundvis hintar alla märken de har på kroppen efter tänder och hovar. Övriga hästar verkar ha jobb med att uppfostra dem, men än har de inte lyckats helt.

The 2 year olds

The horses hasn’t been working much this summer. Mostly grazing and living in the herd. I think they like that rather well, but some need some more stimulation: the 2 year olds. They are everywhere most of the time. Always getting in between the other horses, put their noses into everything and likely chewing on everything that you leave around for a second while turning your attention to something else and don’t want them to destroy. It is not only me that think they are a bit too much. They have a lot of scares on their bodys from teeth and hooves. Seems as the grown ups try to get them to behave but apparently they haven’t succeeded totally yet.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.