Besök

Idag kom besök från andra sidan Vättern som ville titta på Rockisar. Det är kul att visa upp hästarna, även om det inte var ideala förutsättningar – ingen av dem är igång och det var fullt med odjur. Jag tog ut Pepper och tömkörde eftersom veterinären sagt att det är bra att han rör på sig, men han blev så irriterad av alla bitande insekter att han lyssnade väldigt dåligt på mig och mest bara ville springa ifrån dem. Och jag förstår honom faktiskt. Nåja, i alla fall fick de se hur han rörde sig – även om det inte blev som jag tänkt. Pepper är dessutom något bättre, likosm Calinka.

Visitors

Today we got visitors from the other side of Vättern that wanted to meet Rockies. It is nice to show the horses, even if today didn’t bring the best conditions. None of the horses have been worked in a while and it was a lot of insects. I long reined Pepper as the vet encourage me to let him move, but he got so upset with all the big, biting insects that he only wanted to run and didn’t listens very well. And I do understand him. Well, anyway they got to see him move – even if he didn’t behave as I wanted. Pepper is a little bit better, as is Calinka.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.